Motorrijles Rotterdam

Haal je motorrijbewijs in 1 dag! Motorrijles in Rotterdam met AVB & AVD in één dag!

 • Niet Wekenlang Lessen
 • De snelst mogelijke praktijkexamendatum

 • Gratis gebruik Helm & Kleding
 • Ervaren Instructeurs
 • Hoge Slagingspercentage
 • Nieuwe Lesmotoren

Motorrijbewijs Rotterdam

Ben je op zoek naar een motorrijschool in Rotterdam waar je jouw motorrijbewijs kunt halen? Scoobz is de grootste motorrijschool in de regio die jou op een professionele en persoonlijke manier begeleidt bij het behalen van je motorrijbewijs. Zoek niet verder, want bij Scoobz ben je aan het juiste adres! Bij Scoobz begrijpen we dat motorrijden een passie is die je wilt ontdekken en ervaren. Ons team van ervaren en gepassioneerde motorinstructeurs staat klaar om jou alle kneepjes van het motorrijden bij te brengen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij hebben er vertrouwen in dat jij je motorrijbewijs in één dag bij ons kunt halen! Daarnaast beschikt onze motorrijschool over moderne lesmotoren die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat jij in alle comfort en met vertrouwen kunt leren en binnen één dag je motorrijbewijs kunt halen. Onze motorinstructeurs zijn bekend met de verkeerssituaties en examenroutes in Rotterdam en omgeving, zodat jij goed voorbereid het praktijkexamen kunt ingaan!

Direct Inschrijven

Na je inschrijving nemen wij contact met jou op!

Interesse in (meerdere keuzes mogelijk)

Plan vandaag je motorrijles in!

Bel ons voor je motorrijles in Rotterdam

 • +31621667644

Motorrijles in Rotterdam

Kies voor Scoobz als de motorrijschool in Rotterdam om jou motorrijles te volgen. Neem vandaag nog contact met ons op om een proefles in te plannen. Ontdek de vrijheid en het plezier van het motorrijden met motorrijles Rotterdam!

Motorrijschool Rotterdam

Ben je op zoek naar motorrijles in Rotterdam? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden niet alleen kwalitatieve motorrijlessen, maar ook een unieke mogelijkheid om zowel je AVB (Algemene Voertuigbeheersing) als je AVD (Verkeersdeelneming) examens op één dag te halen met onze dagcursus AVB in één dag en AVD in één dag. Gemiddeld heb je slechts 8-10 lessen nodig voor beide onderdelen, waardoor wij deze lessen op één dag plannen, zodat jij snel en efficiënt je motorrijbewijs kunt behalen!

Motorrijles in 1 Dag Rotterdam

Wij bij motorrijles Rotterdam begrijpen dat tijd kostbaar is en dat je het liefst zo snel mogelijk op je eigen motor wilt rijden. Daarom hebben we een speciaal lesprogramma ontwikkeld dat gericht is op het behalen van zowel het AVB- als het AVD-examen binnen één dag. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je alle benodigde vaardigheden en kennis opdoet, zodat je vol vertrouwen aan de examens kunt deelnemen.

Motor Theorie Rotterdam

Wil je je motor theorie behalen in Rotterdam? Bij Scoobz kun je je motor theorie in Rotterdam behalen. Wij bieden een uitgebreide en flexibele online cursus waarmee je snel en efficiënt kunt leren. Onze cursus omvat een e-learning module, een set van 38 vragen en maar liefst 8 oefenexamens. Daarnaast organiseren we live lessen via Zoom, waarbij je persoonlijk wordt begeleid door onze ervaren theorie-docent. Hij geeft uitleg en je krijgt de ruimte om vragen te stellen! Het voordeel van onze cursus is dat je deze 7 dagen per week kunt volgen, zodat je snel kunt gaan voor je motor theorie-examen. Dus wil jij je motor theorie met behulp van onze experts behalen in Rotterdam? Meld je dan direct aan en kom een stap dichter bij je motorrijbewijs in Rotterdam!

Onze Pakketten

Hieronder zijn de pakketten weergegeven die wij als Scoobz aanbieden. Onder de drie rijlespakketten zijn de tarieven voor een herexamen en een theoriecursus weergegeven.

AVB in 1 Dag

€599,-

Dagcursus AVB in één of twee dagen (naar keuze)

 • Inclusief AVB Examen

 • Gratis gebruik Helm & Kleding
 • Hoogste slagingspercentage in de omgeving!

 • Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

 • 7 dagen per week motorrijles

 • Nieuwe Lesmotoren (Yamaha MT-07)

AVD in 1 Dag

€599,-

Dagcursus AVD in één of twee dagen (naar keuze)

 • Inclusief AVD Examen

 • Gratis gebruik Helm & Kleding
 • Hoogste slagingspercentage in de omgeving!

 • Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

 • 7 dagen per week motorrijles

 • Nieuwe Lesmotoren (Yamaha MT-07)

Online Theorie Cursus

€69,-

Theorie cursus iedere dag van de week voor je motor theorie

 • Inclusief AVD Examen

 • Gratis gebruik Helm & Kleding
 • Hoogste slagingspercentage in de omgeving!

 • Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

 • 7 dagen per week motorrijles

 • Nieuwe Lesmotoren (Yamaha MT-07)

Opfriscursus motorrijden Rotterdam

Ben je op zoek naar een opfriscursus voor motorrijlessen in Rotterdam? Bij Scoobz hebben we precies wat je nodig hebt! Onze opfriscursus is speciaal ontworpen voor ervaren motorrijders die hun vaardigheden willen bijschaven en hun vertrouwen op de weg willen vergroten. Of je nu een tijdje niet hebt gereden of gewoon je technieken wilt verbeteren, onze vriendelijke en ervaren instructeurs staan voor je klaar. We bieden persoonlijke begeleiding en waardevolle tips om je te helpen in verschillende verkeerssituaties en om belangrijke vaardigheden zoals bochtentechnieken, remmen en verkeersinzicht te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij bij motorrijles Rotterdam helpen je om weer volop te genieten van het motorrijden in Rotterdam!

Veelgestelde Vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergegeven

Gemiddeld heeft iemand tussen de 18 en 23 motorrijlessen nodig

Bij ons hebben we spoedcursussen, waardoor het mogelijk is om je motorrijbewijs binnen 2 dagen te halen!
Nee, je kunt het examen AVB zelfs zonder je theoriecertificaat afleggen. Alleen moet wel in het bezit zijn van deze certificaat voor je AVD examen.

Het motorrijexamen bestaat uit twee onderdelen: het AVB (Algemene Voertuigbeheersing) en het AVD (Verkeersdeelneming) examen. Het AVB examen test je voertuigbeheersing op een afgesloten terrein, terwijl het AVD examen je rijvaardigheid in het verkeer beoordeelt op de openbare weg. Het AVB focust op remoefeningen, slalom, uitwijken en bochten maken, terwijl het AVD je vermogen test om veilig en zelfstandig deel te nemen aan het verkeer, inclusief verschillende wegtypen, verkeersmanoeuvres en inschatten van situaties.

Ja, wij bieden ook opfriscursussen aan voor ervaren motorrijders. Deze cursussen zijn bedoeld voor motorrijders die hun vaardigheden willen opfrissen of verder willen ontwikkelen na het behalen van hun motorrijbewijs.

Nee, je kunt gebruik maken van onze motorkleding en helmen tijdens de rijlessen en praktijkexamens.

Tips

 • Zorg voor een goede nachtrust!
 • Houd de plaats op de weg in de gaten! Rij niet te dicht langs andere en hou voldoende afstand
 • Kijk alvast de video’s op YouTube!
 • Neem de juiste snelheid aan, zodat de examinator ziet dat je zelfverzekerd bent.
 • Weet alvast waarop je word beoordeeld! De examinator rijd tijdens het praktijkexamen achter je aan en beoordeeld jouw op volgende punten:

1. Motor beheersing

2. Verlenen van voorrang

3. Verkeersgedrag (voornamelijk rondom kruispunten & rotondes)

4. Het in & uitvoegen op een snelweg

5. Kijkgedrag en gevaarherkenning

6. Manier van inhalen

Reviews

Zie wat onze leerlingen over ons te zeggen hebben:

Ik heb de AVB dagcursus gevolgd. Ik vond we het stukje service en klantcontact super fijn. Ik raad iedereen deze motorijschool aan!
Monica de Leeuw
Geslaagd in 1 dag door Scoobz!
Hanneke van doorn
Geslaagd voor mijn motorrijbewijs bij Scoobz. Zeker een aanrader voor iedereen die snel zijn motorrijbewijs wilt behalen!!
Patrick van der Louw
Scoobz is the best! I passed my motor license at the first try!
Jessica Smith

Motor theorie, avb en avd met een dagcursus gevolgd. Ik had niet verwacht dat ik mijn motorrijbewijs zo snel kon behalen! Ik wil mijn docent en scoobz daarvoor bedanken, fijne rijschool!

Harm de Jong

Alle vijf sterren verdient!

Jeroen van Dongen
Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald met dank aan Scoobz! Fijne lessen en een ervaren docent gehad. Blij dat ik mezelf bij Scoobz heb aangemeld.
Yakub Guzel

Geslaagd voor mijn theorie en praktijkexamen met dank aan scoobz en mijn instructeur!

Achraf Bakkali

Contact

Interesse in (meerdere keuzes mogelijk)

Telefoonnummer

+31621667644

Email

info@scoobz.nl

5/5 - (735 stemmen)

Onze werkgebieden

 • Motorrijles Amsterdam
 • Motorrijles Rotterdam