Taxi Theorie Cursus

Haal je theorie binnen 1 dag met onze klassikale taxi theorie cursus!

Dagcursus

Start direct

Voor Slechts 249,-

Hoog slagingspercentage

15+ jaar ervaring

2500+ geslaagden

Taxi Theorie Cursus in 1 Dag

Als de grootste taxi theorie opleider van Nederland, bieden we bijna dagelijks onze taxi theorie cursus aan. Onze cursus is geschikt voor iedereen die zijn taxi theorie certificaat snel wilt halen. Bij ons is geen voorkennis vereist en je hebt geen dikke theorieboeken nodig. Tijdens de dagcursus behandelen we alle vereiste theorie, dit onder begeleiding van ervaren docenten. Meld je aan voor onze taxi theorie cursus en slaag ook in slechts één dag!

 • Binnen 1 dag slagen

 • De grootste taxi opleider

 • Geen voorkennis nodig

 • Meerdere locaties in Nederland

Direct Aanmelden

Na je vrijblijvende aanmelding nemen wij contact met jou op!

Gebaseerd op 400+ reviews

(Trusted Score 4.9 / 5.0)

Gebaseerd op 400+ reviews

(Trusted Score 4.9 / 5.0)

Haal je taxi theorie in 1 dag!

Bel ons voor meer informatie over je taxi opleiding.

Hoe kan ik mijn taxi pas halen?

Behaal jouw taxi theoriecertificaat binnen 1 dag met onze dagcursus!

Taxi theorie examen

Het verplichte taxi theorie examen (TVT) is een cruciaal onderdeel voor iedereen die de weg op wil als taxichauffeur. Dit examen bestaat uit 40 vragen, waarbij je maximaal 8 fouten mag maken om te slagen. Een los examen kost € 44,40,- en de uitslag is 1 jaar geldig. Naast het behalen van theoretische kennis over wet- en regelgeving, wordt van kandidaten verwacht dat ze een passende houding en gedrag tonen en effectief kunnen communiceren met klanten en hulpdiensten. Zorg dat je goed voorbereid bent en meld je aan voor een taxi theoriecursus om optimaal voorbereid te zijn op het taxi theorie examen. Na het succesvol behalen van dit examen kun je je direct inschrijven voor het praktijkgedeelte, waarbij onze planners je snel kunnen inplannen voor het praktijk examen.

Taxi theorie oefenen

Wil je snel en efficiënt je taxi theorie oefenen? Meld je dan aan voor onze taxi theorie cursus, zodat jij deze in één dag kunt behalen. Tijdens deze gestructureerde cursus behandelen ervaren instructeurs alle essentiële onderwerpen. Zodat jij met gemakt kunt te slagen voor het taxi theorie examen. Met praktische oefeningen en actuele examenvragen bereiden we je optimaal voor, zodat je na afloop van de cursus vol vertrouwen het examen kunt afleggen. Geen voorkennis vereist en geen dikke studieboeken nodig. Schrijf je vandaag nog in en oefen klassikaal samen het taxi theorie-examen.

Onze Pakketten

Hieronder zijn onze pakketten weergegeven.

Taxi Theorie Cursus

249,-

 • Theorie lessen klassikaal

 • Binnen 1 dag je taxi theorie halen
 • Theorie CBR examen
 • Examengericht
 • Echte CBR vragen behandelen
 • Geen voorkennis nodig

 • Inclusief hapjes & drinken

Persoonlijke begeleiding

Als Scoobz bieden we persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je leerervaring haalt. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je individueel te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden tijdens de cursus. Wij zijn er om je te helpen slagen. Met onze persoonlijke begeleiding ben je verzekerd van een effectieve en vertrouwde leeromgeving. Daarin doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om te slagen voor je taxi theorie.

2500+

Geslaagden

15+

Jaar ervaring

18

Steden actief

Veelgestelde Vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergegeven

Om aan de taxi-opleiding te beginnen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn, in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Bij ons behaal je jouw taxipas in slechts twee dagen. Als je de taxi theorie nog moet behalen, wordt één dag gereserveerd voor theorielessen, gevolgd door één dag voor praktijklessen. Voor degenen die de theorie al hebben, is slechts één dag praktijk vereist.

Bij Scoobz Taxiopleidingen ligt ons slagingspercentage rond de 92%, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om taxichauffeur te worden.

Nee, dat is niet nodig. Bij Scoobz voorzien wij je in zowel theoretische als praktische kennis, ongeacht je voorkennis.

Onze taxi theorie cursus is voor ieder leerniveau!

Design & build completely custom layouts

Onze taxi cursus is ontworpen om toegankelijk te zijn voor alle leerniveaus, zonder vereiste voorkennis. Wij passen onze lessen aan jouw behoeften, niveau en ervaring. Onze vakkundige docenten zorgen voor een optimale voorbereiding, begeleiding en ondersteuning gedurende het theorie cursus. Wij bieden een uitgebreid programma dat elke cursist voorbereidt op de actuele theorie vragen tijdens het examen. Kies voor onze taxi cursus en ontdek een leeromgeving die is afgestemd op jouw individuele leerniveau, waarin je in 1 dag je taxi theorie slaagt.

Reviews

Zie wat onze leerlingen over ons te zeggen hebben:

Heel goed rijschool met aardige mensen die jou super begeleiden om in een keer te slagen voor je taxi pas.
Hasan Babaoglu

Wat een geweldige ervaring bij de taxi opleiding van Scoobz! De persoonlijke begeleiding maakte echt het verschil. De instructeurs namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te helpen groeien. De combinatie van praktijkgerichte training en flexibele lesplannen maakte het leren plezierig. Ik voel me nu zelfverzekerd en klaar voor mijn nieuwe carrière als taxichauffeur. Dank je wel, Scoobz

Monica de Leeuw

Ik ben blij met mijn keuze voor de taxi opleiding van Scoobz. De praktische benadering van de lessen was precies wat ik nodig had.

Hanneke van doorn

Een hele goede ervaring bij deze rijschool. Geslaagd voor mijn volledige chauffeurskaart, alle onderdelen in 1x gehaald. De begeleiding is hier echt super goed, vanaf aanmelding tot mijn laatste examen.

Hossein Idaassi

Contact

Na het invullen van onderstaand formulier zullen wij spoedig contact met je opnemen.

Naar welke pakket gaat je interesse toe
5/5 - (735 stemmen)