Spoedcursus Motorrijbewijs

Haal je motorrijbewijs in 1 dag! Motorrijles overal in Nederland met AVB & AVD in één dag!

 • Niet Wekenlang Lessen
 • De snelst mogelijke praktijkexamendatum

 • Gratis gebruik Helm & Kleding
 • Ervaren Instructeurs
 • Hoge Slagingspercentage
 • Nieuwe Lesmotoren

Spoedcursus motorrijbewijs

Baan je razendsnel een weg naar het avontuur van motorrijden met Scoobz! Onze spoedcursus motorrijbewijs biedt een acceleratie naar rijplezier, ideaal voor zij die snel en efficiënt hun motorrijbewijs willen behalen. Scoobz begrijpt dat tijd kostbaar is, daarom bieden wij een spoedcursus die niet alleen versneld is, maar ook op maat gemaakt voor jouw drukke schema. Met de combinatie van snelheid en persoonlijke aandacht garandeert Scoobz een snelle en hoogwaardige rijopleiding, zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze ervaren instructeurs begeleiden je intensief, waardoor je niet alleen snel je motorrijbewijs behaalt, maar ook met vertrouwen en vaardigheid de weg op gaat. Bij Scoobz staan we voor snelheid, kwaliteit en maatwerk, zodat je in recordtijd kunt genieten van de vrijheid op twee wielen. Kies voor Scoobz en ervaar de snelste weg naar jouw ultieme motoravontuur!

Direct Inschrijven

Na je inschrijving nemen wij contact met jou op!

Interesse in (meerdere keuzes mogelijk)

Plan vandaag je motorrijles in!

Bel ons voor je motorrijles overal door Nederland

 • +31621667644

Spoedcursus motorrijbewijs

Kies voor Scoobz als de motorrijschool in jou regio om jou motorrijles te volgen. Neem vandaag nog contact met ons op om een proefles in te plannen. Ontdek de vrijheid en het plezier van het motorrijden met Scoobz!

Motorrijbewijs in 1 dag Scoobz

Bij Scoobz maken we jouw droom van een motorrijbewijs in één dag werkelijkheid! Onze unieke en versnelde aanpak stelt je in staat om in slechts één dag de vrijheid van het motorrijden te ervaren. Onze ervaren instructeurs nemen je stap voor stap mee, waardoor je niet alleen snel, maar ook met zelfvertrouwen de weg op gaat. Met Scoobz haal je niet alleen je motorrijbewijs in recordtijd, maar beleef je ook een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur op twee wielen. Kies voor snelheid, kies voor Scoobz en rijd morgen al met de wind in je haren!

Motorrijles in 1

Bij Scoobz bieden we jou de mogelijkheid om in slechts één dag de basis van motorrijden onder de knie te krijgen met onze speciale motorrijles in één dag! Onze deskundige instructeurs staan klaar om je intensief en persoonlijk te begeleiden, zodat je snel en zelfverzekerd de weg op kunt. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze motorrijles in één dag is ontworpen om op maat te voldoen aan jouw behoeften. Ontdek de opwinding van het motorrijden en behaal je motorrijbewijs op een efficiënte en plezierige manier. Bij Scoobz maken we leren motorrijden niet alleen snel, maar ook onvergetelijk! Kies voor de ultieme rijervaring en schrijf je vandaag nog in voor onze motorrijles in één dag.

Motor Theorie Nederland

Bij Scoobz nemen we de drempel weg om jouw motor theorie snel en effectief te behalen. Onze gestroomlijnde aanpak biedt een leerervaring die is afgestemd op jouw behoeften, zodat je in no-time klaar bent voor het theorie-examen. Onze ervaren instructeurs delen hun kennis op een begrijpelijke manier, waardoor de motor theorie niet alleen behapbaar wordt, maar zelfs boeiend. Of je nu een beginnende motorrijder bent of je kennis wilt opfrissen, Scoobz zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op het theorie-examen. Kies voor duidelijkheid, gemak en een persoonlijke aanpak met Scoobz en zet de eerste stap naar veilig en zelfverzekerd motorrijden!

Onze Pakketten

Hieronder zijn de pakketten weergegeven die wij als Scoobz aanbieden. Onder de drie rijlespakketten zijn de tarieven voor een herexamen en een theoriecursus weergegeven.

AVB in 1 Dag

€599,-

Dagcursus AVB in één of twee dagen (naar keuze)

 • Inclusief AVB Examen

 • Gratis gebruik Helm & Kleding
 • Hoogste slagingspercentage in de omgeving!

 • Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

 • 7 dagen per week motorrijles

 • Nieuwe Lesmotoren (Yamaha MT-07)

AVD in 1 Dag

€599,-

Dagcursus AVD in één of twee dagen (naar keuze)

 • Inclusief AVD Examen

 • Gratis gebruik Helm & Kleding
 • Hoogste slagingspercentage in de omgeving!

 • Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

 • 7 dagen per week motorrijles

 • Nieuwe Lesmotoren (Yamaha MT-07)

Online Theorie Cursus

€69,-

Theorie cursus iedere dag van de week voor je motor theorie

 • Inclusief AVD Examen

 • Gratis gebruik Helm & Kleding
 • Hoogste slagingspercentage in de omgeving!

 • Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

 • 7 dagen per week motorrijles

 • Nieuwe Lesmotoren (Yamaha MT-07)

Opfriscursus motorrijden Nederland

Ben je op zoek naar een opfriscursus voor motorrijlessen in Nederland? Bij Scoobz hebben we precies wat je nodig hebt! Onze opfriscursus is speciaal ontworpen voor ervaren motorrijders die hun vaardigheden willen bijschaven en hun vertrouwen op de weg willen vergroten. Of je nu een tijdje niet hebt gereden of gewoon je technieken wilt verbeteren, onze vriendelijke en ervaren instructeurs staan voor je klaar. We bieden persoonlijke begeleiding en waardevolle tips om je te helpen in verschillende verkeerssituaties en om belangrijke vaardigheden zoals bochtentechnieken, remmen en verkeersinzicht te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij bij motorrijles Nederland helpen je om weer volop te genieten van het motorrijden in Nederland!

Veelgestelde Vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergegeven

Gemiddeld heeft iemand tussen de 18 en 23 motorrijlessen nodig

Bij ons hebben we spoedcursussen, waardoor het mogelijk is om je motorrijbewijs binnen 2 dagen te halen!
Nee, je kunt het examen AVB zelfs zonder je theoriecertificaat afleggen. Alleen moet wel in het bezit zijn van deze certificaat voor je AVD examen.

Het motorrijexamen bestaat uit twee onderdelen: het AVB (Algemene Voertuigbeheersing) en het AVD (Verkeersdeelneming) examen. Het AVB examen test je voertuigbeheersing op een afgesloten terrein, terwijl het AVD examen je rijvaardigheid in het verkeer beoordeelt op de openbare weg. Het AVB focust op remoefeningen, slalom, uitwijken en bochten maken, terwijl het AVD je vermogen test om veilig en zelfstandig deel te nemen aan het verkeer, inclusief verschillende wegtypen, verkeersmanoeuvres en inschatten van situaties.

Ja, wij bieden ook opfriscursussen aan voor ervaren motorrijders. Deze cursussen zijn bedoeld voor motorrijders die hun vaardigheden willen opfrissen of verder willen ontwikkelen na het behalen van hun motorrijbewijs.

Nee, je kunt gebruik maken van onze motorkleding en helmen tijdens de rijlessen en praktijkexamens.

Tips

 • Zorg voor een goede nachtrust!
 • Houd de plaats op de weg in de gaten! Rij niet te dicht langs andere en hou voldoende afstand
 • Kijk alvast de video’s op YouTube!
 • Neem de juiste snelheid aan, zodat de examinator ziet dat je zelfverzekerd bent.
 • Weet alvast waarop je word beoordeeld! De examinator rijd tijdens het praktijkexamen achter je aan en beoordeeld jouw op volgende punten:

1. Motor beheersing

2. Verlenen van voorrang

3. Verkeersgedrag (voornamelijk rondom kruispunten & rotondes)

4. Het in & uitvoegen op een snelweg

5. Kijkgedrag en gevaarherkenning

6. Manier van inhalen

Reviews

Zie wat onze leerlingen over ons te zeggen hebben:

Ik heb de AVB dagcursus gevolgd. Ik vond we het stukje service en klantcontact super fijn. Ik raad iedereen deze motorijschool aan!
Monica de Leeuw
Geslaagd in 1 dag door Scoobz!
Hanneke van doorn
Geslaagd voor mijn motorrijbewijs bij Scoobz. Zeker een aanrader voor iedereen die snel zijn motorrijbewijs wilt behalen!!
Patrick van der Louw
Scoobz is the best! I passed my motor license at the first try!
Jessica Smith

Motor theorie, avb en avd met een dagcursus gevolgd. Ik had niet verwacht dat ik mijn motorrijbewijs zo snel kon behalen! Ik wil mijn docent en scoobz daarvoor bedanken, fijne rijschool!

Harm de Jong

Alle vijf sterren verdient!

Jeroen van Dongen
Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald met dank aan Scoobz! Fijne lessen en een ervaren docent gehad. Blij dat ik mezelf bij Scoobz heb aangemeld.
Yakub Guzel

Geslaagd voor mijn theorie en praktijkexamen met dank aan scoobz en mijn instructeur!

Achraf Bakkali

Contact

Interesse in (meerdere keuzes mogelijk)

Telefoonnummer

+31621667644

Email

info@scoobz.nl

5/5 - (735 stemmen)

Onze werkgebieden

 • Motorrijles Amsterdam
 • Motorrijles Rotterdam